Bel & Beest

Na Alex Fabuleux en de IJskoningin is ook het derde project van Stichting Jeetje Mila succesvol en op feestelijke wijze afgerond. Dankzij steun van het VSBfonds, Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Stichting Sint Maarten, bracht de stichting afgelopen seizoen het project Bel & Beest naar buiten. Een sprankelende voorstelling gespeeld door jongeren met een verstandelijke beperking.

De jongeren hebben gedurende een aantal maanden toneellessen gevolgd. Tijdens de lessen werden diverse scenes gespeeld geïnspireerd op de nieuwste Disney-versie van het sprookje Beauty and the Beast. De jongeren leerden hierin improviseren en scenes maken, waarbij de nadruk lag op het maken van eigen keuzes op het toneel. Dit gebeurde o.a. door het zelf bedenken en spelen van scenes. Het resultaat was een levendige, grappige en integere voorstelling waarin de spelers het publiek verrasten met een heel eigen versie van het verhaal.

 

Regie Marina Raat, Donatella Marelli, Nadine Angenent, Mandy van der Lans (stagiaire), Licht Ben Jansen, Muziek Edoardo Marelli, PR & Flyer Maarten Baanders, Marina Raat, Camerawerk & Montage dvd/trailer Maurice Vogel

Vrijdag 30 maart 2018, 19.15 uur – Uitverkocht

Zaterdag 31 maart 2018, 19.15 uur – Uitverkocht

Theater Imperium, Oude Vest 33E, Leiden                                                                                                        

 

Mede mogelijk gemaakt door: VSBfonds, Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Stichting Sint Maarten.

Met nadrukkelijke dank aan Scheltema Leiden voor het kosteloos beschikbaar stellen van repetitieruimte. Tevens dank aan Hoppezak Kleding Verhuur en Bloemist ‘t Hoffie Leiden voor ondersteuning van dit project.

 

 

Trailer Bel & Beest

Contact

Marina Raat: info@stichtingjeetjemila.nl  / 06-39056484

Meer informatie Marina Raat

Trailer Bel & Beest